Selecteer een pagina

Optimale combinatie tussen isolatie en daglicht!

Koepellux levert kwaliteit dakkoepels met een hoog comfort en hoge energieprestaties.

Uw-waarde, dé isolatiewaarde, die telt

Zoek je een betrouwbare isolatie voor een dakkoepel, een lichtstraat of glasconstructie?

De Uw-waarde, is dé isolatiewaarde, die telt. Onduidelijkheid over de isolatiewaarde kan leiden tot aanzienlijke verschillen in het behalen van de isolatie prestaties.

Sinds de introductie van Uw-waarde in 2006 wordt een Uw-waarde voorgeschreven voor de totale isolatiewaarde van een dakkoepel, een lichtstraat of een glasconstructie. Laat u dus goed informeren. De Uw-waarde, is dé isolatiewaarde, die telt, voor de beglazing en het frame/ constructie waarin de beglazing is opgenomen en geeft de betrouwbaarheid van de isolatie aan. Je kiest voor een maximum rendement, hebt hoge energieambities en voorkomt onnodige energie verlies! Bewust omgaan met energie heeft ons geïnspireerd, een geheel nieuw dakkoepel en lichtstraat systeem te ontwikkelen, welke de vele nadelen van bestaande systemen aanzienlijk te verminderen.

Foto’s tonen een bestaande hal, waarvan het dak en geheel is gerenoveerd, nieuwe isolatie op het dak en een koudebrugvrije lichtstraat met de hoogste en niet te evenaren isolatie. Het toepassen van ventilatiekleppen is met toepassing van thermsch gescheiden profielen met behoudt van isolatie, daglichtinval voor een optimaal werkklimaat.
Interesse:
Wij adviseren u graag over de Uw, dé isolatiewaarde, die telt. Wij leggen de lat hoog voor u! Bel ons 0226 343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl

Zoek je de juiste dakkoepel die bij je past?

Bel 0226 343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *