Selecteer een pagina

Optimale combinatie tussen isolatie en daglicht!

Koepellux levert kwaliteit dakkoepels met een hoog comfort en hoge energieprestaties.

U zoekt een stootbestendige en doorvalveilige glas dakkoepel

U zoekt een stootbestendige- of doorvalveilige glas dakkoepel?

Koepellux voegt comfort, energiebesparing en veiligheid samen met de doorvalveilige glasdakkoepel. Een doorvalveilige glasdakkoepel is 1200 Joule getest.

De Koepellux ronde-, vierkante-, rechthoekige- en piramide glas dakkoepels zijn stootbestendig volgens het bouwbesluit ofwel doorvalveilig. Door het toepassen van de Koepellux doorvalveilige glas dakkoepels is de veiligheid op daken significant verbeterd voor een ieder die een dak of terras veilig wil betreden. Hiermee voldoen onze stootbestendige- ofwel doorvalveilige glas dakkoepels aan het bouwbesluit.
Wat betekent dit voor u. De stootbestendige- of doorvalveilige glas dakkoepels doorstaan een energie van 1200 Joule. In de praktijk betekent dit dat een persoon op een dak of terras die naast de glas dakkoepel staat en met een gewicht van 130 kg en een lengte van 2 meter voor over op de glas dakkoepel valt, zonder schade aan de glas dakkoepel en kans om door de glas dakkoepel heen te vallen. Ditzelfde geldt als een persoon met een gewicht van 105 kg, lengte 2 meter vanaf een hoogte van 1.5 meter bovenop de glas dakkoepel valt. Ook dan doorstaat de stootbestendige- of doorvalveilige glas dakkoepel de test met glans. Voorgaande uitgangspunten zijn uitgevoerd op onze glas dakkoepels met een maat van 1500 x 3000 mm, 1 glas sectie zonder onderbreking. Wij hebben voor alle situaties een oplossing voor u.
Zoekt u een stootbestendige- of doorvalveilige glas dakkoepel?
Koepellux heeft de oplossing voor u!
Bel 0226-343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl,

Stootbestendige en doorvalveilige glas dakkoepels

Zoek je de juiste dakkoepel die bij je past?

Bel 0226 343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *