Selecteer een pagina

Optimale combinatie tussen isolatie en daglicht!

Koepellux levert kwaliteit dakkoepels met een hoog comfort en hoge energieprestaties.

Reviews: wat vinden klanten van Koepellux

Waalwijk

Bij terugkomst van mijn vakantie waren de glas dakkoepels gearriveerd. Ik heb ze nu ook gezien, en ze zien er prima uit. Dit bericht is mede om jullie te bedanken voor de vriendelijke samenwerking in deze levering en de goede service die men ook in Waalwijk heeft ervaren.

Het wordt door mij op prijs gesteld dat jullie ook veel zorg heb besteed aan het transport en zelf bij de levering aanwezig waren.

Veendam

Vijf dagen geleden heb ik mijn twee kunststof lichtkoepels door Koepellux laten vervangen door glazen koepels met HR3 glas. Het contact met Koepellux is een aantal maanden eerder tot stand gekomen en verliep buitengewoon plezierig. Kwaliteit is “doen wat je zegt” en Koepellux voldoet voor de volle honderd procent aan dat adagium.

Nadat ik via de telefoon uiteengezet had wat mijn probleem was werd mij verteld waardoor dat probleem werd veroorzaakt en wat Koepellux daaraan kon doen. Afgelopen week werden mijn beide lichtkoepels vakkundig vervangen door de veel beter isolerende glazen HR3 koepels.

Nu, 5 dagen later, heb ik het verschil al gemerkt. Als het regent is er veel minder herrie in de kameruitbouw waar de lichtkoepels zich bevinden en de temperatuur is er merkbaar aangenamer. Ik realiseer me nu pas hoeveel warmte er feitelijk door die kunststof lichtkoepels naar buiten verdween.

Had dit jaren eerder moeten doen.

Wierden

Het is een glas dakkoepel van Koepellux geworden. Dit vanwege de goede isolatie en luchtdichtheid eigenschappen in combinatie met een effectieve ventilatie. De glas dakkoepel heeft een U-window van 0,8W/m2K met HR3 zonwerende neutrale beglazing met een ZTA(g) waarde van 30% om oververhitting te voorkomen. 70% van de warmte blijft dus buiten.

De glas dakkoepels van Koepellux zijn koudebrugvrij en zijn voorzien van een meervoudige afdichting, hierdoor wordt de luchtdichtheid gegarandeerd. De opstand is afgestemd op de dikte van de dakisolatie, wat voor ons heel belangrijk was. De glas dakkoepel wordt aan de noordzijde geopend, zodat voldoende opening ontstaat voor een effectieve ventilatie.

De dakkoepel is elektrisch te openen en aangesloten op de domotica, een meet- en regelsysteem welke verwarming, ventilatie en verlichting integreert in ons huis. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.

Afspraak maken voor een informerend gesprek

Mocht u geïnteresseerd zijn in de producten van Koepellux vul dan bijgaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

4 + 5 =

U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen.
Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 0226 - 343 333