Selecteer een pagina

Optimale combinatie tussen isolatie en daglicht!

Koepellux levert kwaliteit dakkoepels met een hoog comfort en hoge energieprestaties.

Energie Investeringsaftrek lichtstraten

U zoekt naar de Energie Investeringsaftrek lichtstraten?

Met een EIA, de Energie Investeringsaftrek kunt u gebruik maken van een subsidie van de overheid voor het verbeteren van de isolatie uw bedrijfsgebouw. Door het vervangen van bestaande niet isolerende lichtstraten uw bedrijfgebouw kunt u in aanmerking komen met het toepassen van de EIA , de Energie Investeringsaftrek.

Koudebrugvrije lichtstraten komen in aanmerking voor de Energie Investeringaftrek ( EIA ). De Energie Investeringsaftrek ( EIA ) op lichtstraten is alleen van toepassing, indien u zoekt naar energiezuinige oplossingen. Voorbeeld is een bestaand bedrijfsgebouw, waarop oude lichtstraten vervangen zouden kunnen worden. Via de Energie Investeringsaftrek ( EIA ) kunnen bedrijven fiscaal aantrekkelijk investeren met koudebrugvrije lichtstraten met een hoog duurzaam energie rendement. U kunt maximaal 58% in 2016 van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst, bovenop de gebruikelijke afschrijving. Gemiddeld levert een bedrijf de Energie Investering Aftrek u > 10% belastingvoordeel op. Naast dit belastingvoordeel leveren energiezuinige investeringen door toepassing van koudebrugvrije lichtstraten een bedrijf een lagere energierekening op. Kortom een win win situatie.

Bestaande Oude slecht isolerende lichtstraten

Koudebrugvrije lichtstraten met een hoog energie rendement. 

Laat uw plannen, het vervangen van bestaande- voor koudebrugvrije lichtstraten beoordelen of u in aanmerking wilt komt voor de Energie Investeringaftrek op oude lichtstraten.
Neem contact met ons op,
Bel: 0226 343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl

Zoek je de juiste dakkoepel die bij je past?

Bel 0226 343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *